Wat wij doen

Van “idee op de plank” tot product in de markt.

Ideeën omzetten in resultaat

Belangrijke kernkwaliteiten van ons bedrijf zijn een persoonlijke benadering en het leveren van maatwerk oplossingen voor uw idee. Daarom gaan we graag op uw stoel zitten en nemen we de tijd voor een peroonlijk gesprek. We inventariseren samen met u alle wensen om deze vervolgens te vertalen naar concrete acties en doelstellingen. Van daaruit werken we verder aan strategie, design, usability en techniek.

Een succesvol idee vergt aandacht en betrokkenheid, uw ideeën en visie hierbij zijn van groot belang. Wij werken transparant zodat u altijd inzicht heeft in onze werkzaamheden. Zo bent u op de hoogte van wat we doen, hoe we het doen en wanneer we het doen.

Uiteindelijk gaat het om het eindresultaat, maar voor ons is de weg ernaartoe ook van grote waarde. Bij ons kunt u niet alleen rekenen op vakkennis en deskundigheid maar ook op werk wat wordt geleverd vanuit passie en inzet.

 

Onze werk principes

  •  To-the-point
  •  Inspirerend en innoverend
  •  Geen onverwachtte extra kosten
  •  Duidelijke reactietermijn
  •  Betrokken en resultaatgericht
  •  Goede bereikbaarheid
  •  Optimale service
  •  Deadline geörrienteerde mind-set

Onze werkwijze

Voor elke klant geldt hetzelfde, hoe groot of klein u ook bent!

U heeft een idee

1. U heeft een idee

In een persoonlijk gesprek bespreken wij uw online doelstellingen en wensen. We belichten mogelijkheden, financieën en geven advies op maat.

Brainstorm sessie

2. Advies op maat

Op basis van heldere doelstellingen en wensen werken wij een voorstel uit. Hierin vindt u alle details van het project, zo weet u wat u van ons kan en mag verwachten.

Realisatie

3. Realisatie

Het voorstel is akkoord en wij starten met de realisatie en uitvoering. We houden de lijnen kort en zullen regelmatig vragen naar uw mening en feedback.

Nazorg

4. Nazorg

Gedurende de tijd dat u onze opdracht gever bent zullen wij met u evalueren. Dit is een continue en intergraal proces waarmee wij onze kwaliteit kunnen waarborgen.

Meer weten over de kracht van Heus Innovation?

Laat u overtuigen tijdens een kennismakingsgesprek! Of als u al concrete plannen heeft, neem dan direct contact op!

Neem contact op

 

Werk waar we trots op zijn

Inmiddels zijn we vele ideeën verder en presenteren wij met trots;

Foogli.nl project Foogli.nl
Webcycle.nl project Webcycle.nl
Allstarsshop.nl project Allstarsshop.nl

BEKIJK MEER WERK